Skip to content

Project Reveal: Santa Mailbox 

Got a letter for the big guy but not sure where it needs to be dropped off? We've got you covered.

This 7ft letter box was built by the Timbermill crew and set up inside the Stockton Piccadilly shopping centre for anyone needing to get their express post wish lists sent off to the North Pole.

Constructed from plywood internals and finished in wrapped ply, we added a clear perspex letter box, as well as vinyl stickering.
We finished the whole thing in a bright Christmas red, to make sure this oversized prop can't be missed. 

The Event Space helped manage the entire project and provided all the finishing touches for the activation, including a forrest of trees and a whole lot of Christmas cheer. 

Head into the city in the lead up to Christmas to get your mail sent off in time.